Lasten Lohisoitto

La 6.6. klo 10‒14
Yhteisötalo Messi
Vapaa pääsy

 

Reipas ja iloinen Lasten Lohisoitto ‑tapahtuma kannustaa musisointiin ja taiteilemiseen! Pääset muskari- ja bändipajoihin soittamaan ja tekemään kuvataidetta kuvispajoissa. Soitinpajassa pääset valmistamaan oman ilmasoittimen. Livelavalla rokataan, lauletaan ja leikitään mm. MusKattien kanssa. Tule viettämään siis iloinen koko perheen lauantaipäivä Lasten Lohisoittoon!

Lasten Lohisoiton pääesiintyjänä on Pikku Kakkosesta ja TaikaStudio-kanavalta YouTubesta tuttu Siina & Taikaradio, joka kutsuu koko perheen bussiretkelle, jolla kaikki on mahdollista! Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Siina & Taikaradion akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!

Ennakkoilmoittautumisia työpajoihin otetaan vastaan 1.5.2020 lähtien.

Yhteistyökumppaneina mm. Musiikkikoulu Muskatti, Kotkan lasten kulttuurikeskus LAKU, Kotkan Pelastakaa Lapset ry, Kotkan kirjasto, Maretarium, Koko Kotkan Keittiö ja Kotkan Kalamiehet ry