Tiedote 18.3.2020


Moni Kymijoen Lohisoiton ystävä pohtii varmasti kesäkuun alkuun ajoittuvan tapahtuman kohtaloa vallitsevan tilanteen (koronavirusepidemia) vuoksi. Haluamme tiedottaa, että Lohisoiton valmistelut ovat edenneet alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti ja seuraamme tällä hetkellä tiiviisti viranomaisohjeita ja -suosituksia. Olemme kuitenkin myös valmistautumassa siihen vaihtoehtoon, että festivaalia joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan tänä vuonna. Mikäli tähän päädytään, pyritään festivaalin sisältö pitämään suunnitellun kaltaisena, näin ollen jo lunastetut liput olisivat käytettävissä myös tuona myöhäisempänä ajankohtana. Kuulijoidemme ja esiintyjiemme terveys on meille luonnollisesti erittäin tärkeää ja lopulliset päätökset tehdään tämä seikka ja viranomaismääräykset ja -suositukset huomioiden.

Tiedotamme lisää www-sivustollamme (www.lohisoitto.fi) ja sosiaalisessa mediassa mahdollisimman pian kun tilannekuva kesäkuun osalta on tarkentunut. Haluamme toivottaa kaikille hyvää terveyttä ja valoisaa kevään alkua!

(Mahdolliset kysymykset pääsylippuihin liittyen: puh. 040 740 4051, asiakaspalvelupiste Ruori on suljettu 13.5. saakka).   


Top